hocam count olayı ve sürekli tabloda yeni veri açmak sorun olacağını düşündüm ve sein kodlar ile şöyle bişey yazdım
$video_id=$va['id'];
$gun = date("d");
$ay = date("m");
$yil = date("Y");
$f = "1";
$ekle = $eskihit+$f;
$result = mysql_query("SELECT * FROM hits WHERE video_id ='$video_id' and gun ='$gun' and ay ='$ay' and yil ='$yil'");
if( mysql_num_rows($result) > 0) {
mysql_query("UPDATE hits SET hit = hit + 1 where video_id ='$video_id' and gun ='$gun' and ay ='$ay' and yil ='$yil' ");
}
else
{
mysql_query("INSERT INTO hits (video_id,hit,gun,ay,yil) VALUES ('$video_id','$f','$gun','$ay','$yil') ");
}ama sorguyu nasıl geri alacağım bunu yapamadım(:
yani şu kodda takıldım
$sorgu=mysql_query("select video_id,count(id) as sayi from hits where gun='12' and ay='04' and yil='2015' group by video_id order by sayi desc limit 10");, ****mysql_query("UPDATE hits SET hit = hit + 1 where video_id ='$video_id' and gun ='$gun' and ay ='$ay' and yil ='$yil' ");bu kod çalışıyor mu ? çalışmaması gerek çünkü sende hit diye bir sütun yok ve eğer bu şekilde ekleme yaparsan hit tek sütun olacağı için hangi gün basıldığını çekemezsin. eğer tabloya sürekli veri kaydı yapmak istemiyorsan üstteki arkadaşın dediği gibi günlük olarak kaydedebilirsin.
$video_id=$va['id'];
$gun = date("d");
$ay = date("m");
$yil = date("Y");
$tarih = date("Ymd");
$f = "1";
$ekle = $eskihit+$f;
$result = mysql_query("SELECT * FROM hits WHERE video_id ='$video_id' and gun ='$gun' and ay ='$ay' and yil ='$yil'");
if( mysql_num_rows($result) > 0) {
$d5=mysql_fetch_array($result);
$gun=$d5["gun"];
$ay=$d5["ay"];
$yil=$d5["yil"];
$yg = $gun +$f;
mysql_query("UPDATE hits SET gun =$yg where video_id ='$video_id' and tarih = '$tarih' ");
}gibi. böyle tarihi tarih sütununda tutarsın, her gün tabloda gün sütununa ekletirsin, istatistikler yada hitleri nerede gösteriyorsan oraya da bir if kontrolü koy her 7 günde bir gün tablosunda gördüklerini haftaya aktarsın.