KralBenim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
12 nisan - 213.14.132.xx

20.05 gezinti başladı

20.25 gezinti bitti
eklendiniz.

bilginehri adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam Selam,

Benide ekleyebilir misiniz?

Alexa Site Adresi: http://goo.gl/7Ef9kk
Dünya Sıralama :462,267
Türkiye Sıralama : 3,985
gezinti yaptıktan sonra ekleneceksiniz..

ealgan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Başvuru :
Alexa Site Adresi: http://goo.gl/TwT9cP
Dünya Sıralama: 690:740
Türkiye Sıralama: 32.750
maalesef siteniz kriterlere uymamaktadır.w.arez dir. başka bir siteniz varsa verin degerlendirelim

satrancali adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
@werthamon; admin dün dolaşım yaptım akşam ip adresini ve zamanını atarım... dün Flooddan dolayı banlandım 1 günlük... Yinede dolaşımımı yaptım hocam... Gruba almanızı rica ediyorum ve dolaşımı hiç bir şekilde aksatmadım...
Tekrardan pm ile bana site bilgilerinizi yollayın banlandıgınız için değil hakkınızda birkaç şikayet aldıgımdan ötürü çıkardım gruptan gezintilerinizi duzgun yapmanızı rica ediyorum son uyarı.!

KralBenim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
13 nisan gezintisini simdi yapıyorum. 14 nisan gün içinde öğlen yapılacaktır.kusura bakmayın

başlangıç --- 213.14.132.xx
00.38
bitiş
00.58

not: Bazı web sitelerine bağlanamadım.
Lütfen bu şekilde aksak gezintiler yapmayınız. alexa değerlerimiz sekteye ugruyor maalesef.

UzmanKalem adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öncelikle herkese iyi çalışmalar. Arkadaşlar gezintiler aşağıdaki gibi. Bir kaç gün kontrol etmedik bu hale gelmemesi lazım. Biraz daha özen gösterin. Ve bu gezintilerin tekrarlanması gerekmektedir. Bu tür durumları engellemek için bir ceza politikası uygulanmasını yöneticiden talep ediyorum.

Bu şekil gezinti olmaz.bunları paylaştıgınız için teşekkür ederim.Bazı arkadaşlar sanırım sadece bilgi bırakmak için yazıp geçiyorlar ne 4 alt sayfa geçilmiş ne de sitede aktiflik suresi fazla.bu şekilde alexa degerlerimiz giderek sekteye uğrar.lütfen bu şekil gezinti yapanları bana bildiriniz.