İlk mesajdaki linke tıklayınca kapandığını görüp, üzülmüştüm. Projenin başarıya ulaşması için sürekliliği sağlamanız şart, pes etmeyin diyecektim
Şuan ingilizce halde hayallerin sanki diller bazında filtrelenmesi gerekiyormuş gibi geldi. Sadece ingilizce, sadece türkçe, sadece fransızca gibi seçebilmeliyiz. Bu ayar da kullanıcının ülkesine göre defult olarak tanımlanmalı, daha sonra hayallerin listelendiği sayfalarda ajax ile değiştirilebilir olmalı.
Wisheria ismini de çok beğendim ayrıca
Ufak öneriler :
- Kayıt olurken ay seçerken ay isimleri türkçe ( Ekim, Kasım, Aralık vs. )
- Sef link yaparken noktaları tireye çevirmemek isteyebilirsiniz, daha iyi gözüküyor.
Başarılar.
Zaman ayırıp düşünce ve önerilerinizi paylaştığınız için çok teşekkürler. Hepsi yapılacaklar ve tartışılacaklar listesine eklendi.
Kayıt esnasındaki ay konusunu hiç listeye almıyorum bile bu mesajı yazdıktan sonra hemen düzelteceğim
Hayal ve dileklerin diller bazında filtrelenmesi konusunu çok düşündüm ben de. Fakat tüm sistemin çok dilli yapıya geçmesi ile ilgili altyapıyı tamamladık ve sistemin global olması dolayısıyla kayıtların hangi dilde girilmişse o şekilde yayınlanması gerektiğine karar verdik.
Diğer tüm global sistemler neredeyse aynı mantıkta çalışıyor. Hoş hepsi almış başını gitmiş, wisheria'yı onlarla kıyaslamak gibi bir hata yapmıyorum
Bir süre sonra eklenecek yeni yapı sayesinde zaten kullanıcının duvarı daha özel bir hale gelecek ve genel olarak kendisine yakın kayıtlar filtrelenmiş şekilde gösterilecek. Bu da direk olarak dil filtresi olmasa da yakın bir filtreleme sisteminin entegrasyonu olabilir.
Yine de tekrar düşünülmesi gereken bir konu olması dolayısıyla dikkate alınacak şeklinde not almayı ihmal etmiyorum
Çeviriler konusunda atladığımız, gözden kaçan yerler var. Bunların hepsini toparlayarak hafta sonu genel bir düzenleme yapıcaz inş.