TEGV'de bir çocuğumuzun bir yıl boyunca eğitimlerimizden faydalanabilmesinin maliyeti 75 TL'dir.

Daha çok çocuğumuzun bugünü güzel yaşaması ve güzel bir gelecek düşlemesi için destekte bulunarak, daha umutlu bir yarın hayalimize siz de ortak olabilirsiniz.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Banka Havalesi İle Bağış Yapmak İçin

TEGV Banka Hesapları

Akbank, Finansbank, Garanti Bankası, HalkBank ve YapıKredi bankalarının internet şubesi kullanıcı iseniz, ödemeler & bağış sekmesi üzerinden doğrudan TEGV hesaplarına bağışta bulunabilirsiniz.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
SMS İle Bağış Yapmak İsterseniz

Faturalı faturasız tüm hatlardan EGITIM yazıp 3353'e kısa mesaj göndererek Eğitim Gönüllülerine 10 TL bağışta bulunabilirsiniz. Tüm GSM operatörlerinde geçerlidir.

SMS yoluyla bağışınızı dilerseniz "hediye" de edebilirsiniz. Türkiye'de ilk defa yapılan bir uygulama ile, 3353'e şebekeniz ne olursa olsun; faturalı hattınızdan HEDIYE (boşluk) ARKADASINIZIN CEP TELEFONU (boşluk) ADINIZI yazıp göndererek, hem çocuklara, hem arkadaşınıza en anlamlı hediyeyi verebilir ve 10 TL bağışta bulunabilirsiniz.

Aynı Zamanda TEGV'e dair satılan ürünlerden satın alarak da TEGV'e destek olabilirsiniz.
TEGV Ürünler Sayfası

Her türlü bağış ve diğer tüm detaylar için http://www.tegv.org

Eğitim gönüllülüğü hakkında da sormak istedikleriniz olursa yardımcı olmaya çalışabilirim. R10 ailesine sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum