Aynı ameliyatın bir kaç operasyon daha eklenmış halini geçirdim 01.Kasım 2012'de

Ameliyat videolarını ameliyat tarıhımınden 1gun once ızledım gıdıp gıtmemekte bı an tereddut dahı ettım Ama durumum bıraz farklıydı, ameliyatım 3 defa ertelenmişti. 4.defa da ameliyat olabildim Bi ameliyat 3 defa erteleniyorsa bı hayır var bu ıste gıtme dedım ama gıttım oldum kurtuldum mu bılmıyorum.. Hiç fark etmedi sanıyorum. Ki fark etmesi gereken kişi benimdir. Burun kemiğinde yamukluk vardı, tek tarafta %80'i kaplayan et vardı, sinüzit vardı hepsinden ameliyat oldum atlattım.

Ameliyat sonrası süreçte tek zorlandığım ilk 1 haftaydı. İlk bir kaç gün yoğun bir kanamam vardı azıcık hareketlensem akıyordu, akmasada damlıyordu O 1 hafta en çok koyan sıcak çaya hasret kalmamdı! Çay içemedim 1 hafta Tamponlardan çok korkuyordum bır parmak uzunlugunda burnumun ıcınde bişey vardı ve bu çıkartılırken uyusturulmayacak öyle çekilecek diye korkuyordum. Aldırmaya gittim gözumu kapattım arkaya yasladım basımı ben fark etmedım acı '0' dı. Alındığını doktordan duydum hıssetmedım

Daha fazla merak ettıgın varsa sorarsan cevaplayabılırız