Kerem Bey,
Sizinle zamanımız uymadığı için herhangi bir söz durumu olmadı. Siz salı günü dedikten sonra ben size satış ile ilgili geri dönüş yapmadım.
@conquer
Emre Bey,
Pazar günü vade bozacak kadar ciddi düşünüyordunuz da neden Pazar günü Verimerkezine sunucuyu görmek için gelmediniz.? Size zamanım olmadığını verimerkezinden görebileceğinizi belirtmiştim sizin cevabınız sunucuyu göstermek için altunizade de farklı bir adrese getirmemdi. Aramızda herhangi bir satış sözleşmesi veya kapora söz konusu değil satılan malın sahibi olarak ürünü kime satacağım konusundaki tercih tamamen bana aittir.
Konuya tek taraflı bakmamanızı rica ederim. Geçmiş tecrübelerime dayanarak ürünü görmeye geleceğim diyerek gelmeyen bir çok duruma şahit oldum.Bu gibi olaylarda en azından ürüne gerçekten talip olduğunu göserir nitelikte kapora alınarak ürün bekletilebilir. Aksi durumda gecenin bir vakti sunucuyu görmek ve almak için 30 km yol gelen alıcı benim için daha ciddidir.
Söyledikleriniz arasındaki çelişkiyi size mantık dersi vererek şöyle açıklayayım. Öncelikle telefonda çocuğunuzun sesi geldi ve sizde oğlum bir saniye telefondayım dediğinizde sizi yaşı başı olgun düzgün bir insan sanmıştım. Açıkcası adres vermem ve sizinde oraya bırakabilriim demeniz söz değilde nedir? Sunucu bana acil lazım değildi ancak başkasına satılmasın diye pazartesi satışı gerçekleştirelim ben çalışıyorum altunizadede xxx firmasına sunucuyu götürebilirseniz oradaki arkadaşlarla satışı gerçekleştirelim dedim ve sizde olur yarın ben giderken sizi ararım dediniz. Adresi bile aldınız. Şimdi diyorsunuzki herhangi bir söz vermedim. Kapora istediniz de biz mi vermedik size? Yaşınız başınız olgun düşüncesiyle ticarette söz senettir dedik. Ancak sizin sözünüz sepet çıktı. Şimdi bir diğer mantık hatasıda Radoreden başka müşteriye devredildi diyorsunuz zamanım olmadığı için diyorsunuz. Yani 30km öteden biri geldi ve sizin zamanınız yoktu ama radoreye kadar gidip makinayı yine radoreden başkasınamı devrettiniz? (Birde gecenin bir vakti radoreye gitmek) benim yine mantığım hata verdi.
Neyse artık alan almış satan satmış ama şunu bilin ki insanlar sizi defalarca arayıp konuyla ilgili görüşüyorlarsa ciddilerdir zaten. Sizde satmayacaksanız satmayacağım diyin. Yada acelem var bugün gelin alın diyin anlayayım. Yarın gidecem diyip adresi bile alıp sonra başkasına sattım gitti derseniz burada tepki görmeniz kaçınılmaz bir sonuçtur.