Kerem adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Prensipte biz de anlaşmıştık ve teslim alma günü için kendisinden onay bekliyorduk. Hatta dün kendisinden cevap gelmeyince bir kez daha mesaj atmıştım. Henüz ona da cevap alamadım ama kendimizi, belirttiğimiz gün sunucuyu alacak şekilde planlamıştık. Çünkü diğer konularda anlaşmış durumdaydık.
SiRReS adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba ,

Sunucu Radore'de farklı bir kullanıcıya devredilmiştir.
Kerem Bey,

Sizinle zamanımız uymadığı için herhangi bir söz durumu olmadı. Siz salı günü dedikten sonra ben size satış ile ilgili geri dönüş yapmadım.

@conquer

Emre Bey,

Pazar günü vade bozacak kadar ciddi düşünüyordunuz da neden Pazar günü Verimerkezine sunucuyu görmek için gelmediniz.? Size zamanım olmadığını verimerkezinden görebileceğinizi belirtmiştim sizin cevabınız sunucuyu göstermek için altunizade de farklı bir adrese getirmemdi. Aramızda herhangi bir satış sözleşmesi veya kapora söz konusu değil satılan malın sahibi olarak ürünü kime satacağım konusundaki tercih tamamen bana aittir.

Konuya tek taraflı bakmamanızı rica ederim. Geçmiş tecrübelerime dayanarak ürünü görmeye geleceğim diyerek gelmeyen bir çok duruma şahit oldum.Bu gibi olaylarda en azından ürüne gerçekten talip olduğunu göserir nitelikte kapora alınarak ürün bekletilebilir. Aksi durumda gecenin bir vakti sunucuyu görmek ve almak için 30 km yol gelen alıcı benim için daha ciddidir.