GameBoys61 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Gittigidiyor dan 200 TL ye flyknit modelini aldım, 1 hafta sonra sahte olduğunu öğrendim gittigidiyora baktığımda adam mağazayı kapatmıştı 3 aydir kullanıyorum sahte falan ama bi sıkıntı yok. Bu modellerin orjinalini türkiye de bulmak zor, sahteleri ithal diye satiyorlar

Mobilden Gönderildi
Biliyorum hocam, bende sordurdum satan arkadaş replika olduğunu söyledi ama replikaya 200 vermek biraz fazla geldi. Bu yüzden dedim ki belki daha ucuza yardımcı olabilecek olan vardır

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 01:22:48 -->-> Daha önceki mesaj 01:12:25 --

TolgaKSR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hacı muğladasın galiba. İstanbulda tanıdık biri varsa Kadıköyde barlar sokağı üstünde 50 den fazla ayakkabı satan dükkan var orjinalinden daha orjinal ayakkabı satıyorlar. Marka takıntısı olan biriyim replika olduğu belli olmayan ayakkabıları mı oradan alıyorum. Dükkan çok olduğu için en pahalı ayakkabı 60 lira. Airmaxlar o civarlada instagramda gördüklerigibi sahte ve ucuz durmuyorlar. Birebir orjinal indirim de yaparlar sürekli giderim. Ama bu aralar gidemiyorum. Yolum uzak oraya mağlum istanbul yolda yürümek zor. Oralara yakın tanıdık biliyorsan onlara aldır. Çakmaya bez parçasına 200 lira bayılma boşa
Haftaya istanbula geçeceğim, dediğiniz yerin adını yazarsanız uğramak ve adınız vermek isterim