Hanginiz ile alış veriş yaptığımı bilmiyorum. Skype diğer arkadaşım diyorsunuz, PM'lere cevap vermiyorsunuz.
Ayrı ayrı hesap kullanın bizde kiminle ticaret yaptığımızı bilelim.
Ayrıca sürekli bu gece vericem, yarın vericem vs.. vs.. diyordunuz skype'de ben size ödemeyi zamanında yaptım sizde zamanında teslim etseydiniz bu nahoş konuşmayı yapmazdınız.
Ürün teslimi konusunda sıkıntılı birisidir. Önden ödeme yapmanızı tavsiye etmem.
5 tane FB hesabını teslim almak için 3 gün bekledim.
Size En Baştan Sordum.
Hesapları ne amaçla kullanıcaksınız ona göre hesap ayarlayım diye bana yorum amacıyla kullanıcagınızı soyledınız ve size ona göre hesap teslim ettim.ödemeyı yaptıgınız gibi teslim ettim bunu sizde bılıyorsunuz

ardından reklam bölümleri kapalı dediniz.yorum yapabilmek için reklam bolumlerının acık olmasına gerek yok.En bastan reklam amaclı kullanıcam derseniz reklam bolumlerının acık olmasının gerektıgını belırtırsenız size o sekılde hesap teslim edilir.bu konu hakkında pm atan herkes kontrol edebilir.herkese soruyoruz ne amacla kullanıcaksınız en uygun hesabı verelim diye.bunun üzerine değiştireyim dedim evde yoktum özel sepeblerden ötürü.sizin her pm nize dönüş yaptım evde olmadıgımı belırttım.hesapları arkadasım size teslim etti.
ev arkadasımdan 40 adet hesap almıssınız hesapları kaydetmemişsiniz kımse size satılan hesapları kaydetmek zorunda degıl.baskasına satılmasın sonradan sorun olusmasın dıye satılan hesapların tümü bilgisayardan silinir.
Tamamen silinir.Geri dönüşüm kutusuna falan atılmaz.derdiniz 40 hesap ise ben size 40 hesap daha vereyim
ücretsiz.
Forumdan bir kişiye daha hesap teslimim olucak kendisiyle telefonda sureklı konusup bılgı verıyorum.hesapları bugun yarın teslim edilcek sizinki gibi 5 adet değil cünkü.
Kimseden önden ödeme talep etmiyorum traderı -100 bile olsa önce hesapları veriyorum bundan sonra hesap alıcak olan arkadasların bilgisine.