Herkes yaşadıklarından birşeyler anlatmış bir çoğuda haklı ama herşeyi bu hale getiren yine bizleriz yaptığımız ve yapmadıklarımızla.
Birde şuanki yönetimin eleştiri kabul etmediğini söyleyen arkadaşlar hata eder, birçok konu için diyemem belki ama yönetimsel olarak r10u öncesi ve sonrası olarak 2 gruba ayırabiliriz.
Allah sizden razı olsun 1 yıl 2 aydır bunu anlatamadık

Herkezin ekmeğini saygı ve sevgi olan bir ortamda huzur içerisinde kazanması kadar güzel birşey olamaz. Ben bu forumdaki eski bir yetkiliye borç para vermiştim verirkende çekindim vermezsek bize kafayı takar diye. Borcu 2 haftalık aldı 5-6 ay geçti Korkudan konu açıp paramızı dahi isteyemedik

İnsanlar çok çabuk unuttular "A" dedikleri için süresiz banlandıkları dönemleri. Bizlerin şuanda tek amacı saygısızlık yapanları, dolandırıcıları, sürekli olarak mağdur bırakmayı kendine huy edilenleri bu forumdan uzak tutarak forumu daha temiz hale getirmeye çalışmak. %100 temiz bir ortam bulunduğumuz Real çevrede dahi yokken bunu birde internet gibi şeffaf olmayan bir ortamda yapmaya çalışmak gerçekten çok zor.