Ustteki mesajda don rengine karismiyorlar diye biliyorum demis arkadas ama yer yer degisebilir. Ben suan kibrista askerlik yapiyorum ve zaman zaman bizi sadece don kalacak sekilde soyuyorlar don rengi fsrkliysa uyari aliyorsun.
Burda askeriyede internet kafe yok, bilgisayar bilgin yazici olmani saglar buyuk ihtimalle. Cavusluk ise ihtiyaca gore verirler ya da vermezler kesin birsey yok.
Acemilik icin hic sivil esya almana gerek yok, haftanin 7 gunu kamuflajli olacaksin. Ustalikta 1 pantolon , 3-5 tisortle kisa donemin askerligi biter. Burda daha az sivil esyayla uzun donemi bitiren de varmis.
İlacin falan varsa kesinlikle yanina al, kapida ilac, telefon var mi diye sorarlarsa yok dersin gecersin. Ben ne acemilikte ne de ustalikta canta aramasi gormedim. İkisine de telefon soktum. İlaclarini, agri kesicini, tylolhotunu al yanina.
Bir de acemilige oglen gidip teslim olma derim. Aksam 4-5 te teslim ol, esyalar dagitilir direkt yatip uyursun. Ben bu tavsiyeyi arkadaslarimdan aldim ve uyguladim. Gunduzu evimde geceyi manisa bati kislada yatagimda gecirdim..
Benim suanki adres:
(39. Mknz P. Tumen 14. P. Alay Agir Havan Bl. Yesilyurt / Kibris)