registan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
gitmeden önce bu yazıyı okuyun bence. ve böyle bir durumla karşılaşmamak için çaba sarf edin.
Gazetede ve haberlerde inegöldeki asker gecesi haberini okudum olanlara çok üzüldüm.
bu yazıyı yazdım.
Askere uğurlama geceleri
Hocam bizdede çok meşhur illa otogara götürmek için çaba sarfediyorlar ama ben oldum olası gösterişe karşı oldugum için hiçbir kutlama vs yaptırmamaya gayret edeceğim ugurlama bile basit olsun istiyorum bakalm yapabilirsek

abduko adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hiç bişey götürme ben götürdüm orda verdikleri bide benim götürdüklerim taşıyana kadar öldüm eline hiç bişey almadan git sakal traşı bile olma orda olursun başkada bişey yok gidince topluluk nereye sen oraya hayırlı teskereler.
Teşekkür ederim hocam inşaallah bitirip gelicez hayırlısı ile Bi Bitseydi

aztech adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Allah yardımcın olsun hocam, çok bişey götürme acemilkte pek bişey lazım olmaz zaten çogu şeyi veriyorlar. Sadece bir kaç iç çamaşırı alman yanında 1 er tane sivil kıyafet alman yeterli..
kendindcen yaşca küçükler ile de fazla yüz göz olma sana seviyeli davranmalarını sağla yüz verme
Yaşça küçükler ile genelde çalıştım veya arkadaş oldum 2 memlekette üniversite ortamı felan görünce haliyle biraz alışkanlık oluyor