JSVFine adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam sattığınız canlı tv sitesi neden sıralamadan kayboldu bunu da bize açıklar mısınız
Çok basit açıklarım bunu yeni sahibide biliyor şimdi buraya sayfa sayfa konuşma geçmişini de koyarım isterse;

1- 6 ay boyunca ben ilgilenmeye devam ettim, satmama rağmen 6 ay boyunca site kapandığında ben ilgilendim, sitede sorun oluştuğunda ben ilgilendim. Kendi sitemmiş gibi devam ettim ilgilenmeye. Normalde sadece yardımcı olmam gerekiyordu ama resmen site benimmiş gibi devam ettim.

2- Yap dediklerimi sahibi yapmadı, yayın konusunda aramızda anlaşmazlık oldu ve yayınları vermeye devam etmedim.

3- Tanıtım yazısı al besle dedim beslemedi, kanalların çalışmıyor dedim ilgilenmedi, server değiştirilmesi lazım dedim değiştirmedi, ekstra özellikler ekle dedim eklemedi.

Kısacası, yapılması gerekenleri yapmadı, kullanıcıya istediğini vermedi ve olan oldu sıralamalardan düştü. Şimdi bile halen 20 tane kanal ekliyse sitede 4-5 tanesi çalışıyor. Siteyi sattıktan sonra düşüyorsa suç satıcıda olmayabilir, her zaman suçlu eski sahibi olmaz.

Bir fabrika aldın altyapısı çok güzel ve müşterileri var, o fabrika sağlıklı şekilde üretime devam etmezse, o fabrikanın müşterileri azalır ve o fabrika batar.

ek olarak; ben de açık aramayı bırak.