S7V7N adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bende bugün farkettim şok oldum who is gizlemek için domain başı 10 tl istediler
haber vermeden tüm who isleri açmışlar bu bir gizlilik ihlalidir...
isim tescilde who is gizleme ücretlimi arkadaşlar?
Evet artık öyle ben name.com'a geçiyorum.
Haber verseler ona göre iş yapacaz.
Ben yeni kayıt ettim orada yoktu öyle bir ibare sonra para istediklerinde dedim niye belirtmediniz gider başka firmadan alırdım dedim.
Yani parayı aldıktan sonra işine gelirse mantığı ile hareket etmeye başladılar bende buna sinirleniyorum.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 12:16:26 -->-> Daha önceki mesaj 12:12:54 --

hyPerdarKness adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
IHS bilgi vermeden ICANN politikaları değiştiği gerekçesiyle whois gizleme işlemini ücretli yapmış ancak zaten gizli olan domainler neden açıldı diye sorduğumda ise araştırılıyor deyip geçiştiriyorlar. Bu durum için yazılımsal bir çözüm aradıklarını da söylemişlerdi, bilmiyorum ne kadar doğrudur ama ihs domain konusunda iyi firmalardan biriydi habersiz şekilde pat diye böyle değişiklikler yapacaksa taşınmanın zamanı gelmiş demektir.
Ben yeni gördüm eskileride açtıklarını bunu bilerek yaptılar eskilerden mecbur kalanlarda yatırsın diye. Yani herkese aynı mesajı atacaklar hiçte adam gibi cevaplayamayacaklar çünkü yaptıkları ticaret ahlakına uygun değil.