site satışı bölümünde birçok kişi sırf meraktan pm istiyor.Sitede ticaret alışverişi çok düştü yerlere.Eskiden takır takır ticartet yapılırdı.Birçok insan biribirine güvenirdi.Şimdi site satıcaz adam bana diyoki siteyi teslim et öyle paranı vereyim.Allah aşkına bu nedir ?? bence forum değişmedi.Sektör,insanlar ve çalışma yöntemi değişti.Bu da olumsuz olarak foruma yansıdı.Sektörde herkes herşeyi malesef biliyor gibi davranıyor.Çalışma yöntemi süekli iş aksatılarak veya yetersiz yapılıyor.İnsanlarda artık güvenilecek çok az kişi kalmış.Herkes afedersiniz birbirini düdüklemenin peşinde.Kimsenin kimseye hoşgörü veya tahammülü yok zerre kadar.Böyle devam ederse yani iş,çalışma yöntemi ve insanlar kalitesizleşmeye devam ederse r10 biter hatta tüm webmaster alanları çöplük yığınları olur.Malesef baktığım kadarı ile de gidişat bu yönde hızlı ilerliyor.O yüzden web işlerini bıraktım web de başka alanlara yöneldim.Az kişinin olduğu niş alanlara.Stressiz mutlu bir internet hayatıma devam ediyor mis gibi paramı da kazanıyorum.