Benim şahsıma haksız yere hakaret ve şiddet uygulanıyorsa hakaret ettiğimiz içindir çünkü hakaret az kalıyor bunlara. Onur ve şeref yoksunluğu içerisinde olmaları için sadece kapan atmaları gerekmiyor. Ya anlmıyorum hiç mi çevirmede rüşvet isteyenlerle denk gelmediniz hiçmi puanını arttırmak için ceza uygulayanını görmediniz ? Ön yargılı değilim bunlar ne yazıkki ülkemizin gerçekleri.
Bak kardeş bunlar yok demiyorum / demiyoruz. O yapanın şerefsizliği senin burda yaptığın tüm polis teşkilatı mensubunu aynı kefeye koymandır. Çok biliyorum ayağı ile konuşuyorsun ama bişey bildiğin yok günlerce sokakta uyuyanı gördüm, evinde km lerce uzakta hırsız kovalayanınıda, tecavüzcüsü, gaspçısı fuhuşcusu hepsi ile polis mücadele ediyor. En basitinden burada bir dolandırıcılık vakası olsa ilk gideceğin adamlr siber suçlar, Sizin gibi yeni yetmeler polise hakaret etmeyi birşey biliyor.
Bunlar gibi onlarca vakayı sana göstere bilirim. Polisin hayatı çok lüks sanıyor olabilirsin ama polisin çektiğini bir gün çekemezsin.