Öyle bir yazmışsın ki görende her çevirmede polis kapan atıyor sanar. Kardeş Polislik öyle onurlu bir meslek ki yapmak her babayiğidin harcı değil ancak senin gibiler karalar çamur atar.
İyi ile kötüyü ayırt etmek bu kadar zor olmasa gerek. Gezi parkında da polisin anasına avradına söven taş atan gençlik evine bir gidiyor hırsız girmiş hemen alo polis nerdesin.? Polis bir geliyor bir saat önce yüzüne sövdükleri adam.
Hiç utanmazlar böyleleri sonra o polis yine de işini yaptı bana dövdüler bunu ettiler demedi. O yüzden kendi önyargılarınızı basının çarpıtmalarını bir kenara bırakın. Bu ülkede polisi sevmiyor olabilirsin ama hakaret etme hakkın yok
Benim şahsıma haksız yere hakaret ve şiddet uygulanıyorsa hakaret ettiğimiz içindir çünkü hakaret az kalıyor bunlara. Onur ve şeref yoksunluğu içerisinde olmaları için sadece kapan atmaları gerekmiyor. Ya anlmıyorum hiç mi çevirmede rüşvet isteyenlerle denk gelmediniz hiçmi puanını arttırmak için ceza uygulayanını görmediniz ? Ön yargılı değilim bunlar ne yazıkki ülkemizin gerçekleri.