Jolan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bilmediğim birşey hakkında konuşmam, kafanıza göre düşündüğünüz bir rakamın 100katı kadarını tanıyor olabileceğinizede saygı duyuyorum. Yaş ile pek alakalı bir olay değil bunları tanımak için çok uzun yıllar gerekmiyor. Siz nerde yaşıyorsunuz bilmiyorumda Bursa gibi sakin bir memlekette bile trafiğinden asayişine kadar bütün hepsi bu izlediğiniz video daki gibi. Ayrıca ben hayatımı bilgisayar başında video izleyerek ve izlediğim videolara göre yorumlayarak geçirmiyorum hepsi tamamen gördüğüm ve yaşadıklarımdan ibaret.
Öyle bir yazmışsın ki görende her çevirmede polis kapan atıyor sanar. Kardeş Polislik öyle onurlu bir meslek ki yapmak her babayiğidin harcı değil ancak senin gibiler karalar çamur atar.

İyi ile kötüyü ayırt etmek bu kadar zor olmasa gerek. Gezi parkında da polisin anasına avradına söven taş atan gençlik evine bir gidiyor hırsız girmiş hemen alo polis nerdesin.? Polis bir geliyor bir saat önce yüzüne sövdükleri adam.

Hiç utanmazlar böyleleri sonra o polis yine de işini yaptı bana dövdüler bunu ettiler demedi. O yüzden kendi önyargılarınızı basının çarpıtmalarını bir kenara bırakın. Bu ülkede polisi sevmiyor olabilirsin ama hakaret etme hakkın yok