SEO diye tek başına birşey yok artık SEO + Kullanıcı diye birşey var. SEO başlıklar şunlar bunlar backlink desteklemeleri vs. bu tarz şeyler %50, kullanıcılar da %50 etkiliyor artık sıralamayı. 200 kelime özgün makale diye birşey yoktur. 1000 kelimede yoktur. Anlatmak istediğini tam olarak ziyaretçiye anlattığın makale özgün makaledir.

Örneğin Vücut Geliştirme ile ilgili bir siteniz var. Bu siteye içerik olarak ne girersiniz? En çok aranılanlar bellidir, evde vücut geliştirme, vücut geliştirme aşamaları falan diye.

Vücut geliştime aşamaları diye bir konu açtığınızda yapmanız gerekenler şunlar olmalıdır, şahsen ben şunu görmek isterim;

Konu -> Başlık: Gün Gün Vucüt Geliştirmede Yapılması Gerekenler ve Beslenme
Altbaşlık 1 : 1- İlk gün spor salonunda yapılacaklar (hangi makineler kullanılacak, kaç kilo başlanmalı vs vs çok detaylı)
Altbaşlık 2 : - İlk gün spordan önce yenilenler ve spordan sonra yenilmesi gerekenler
.
.
.
Altbaşlık : 2- 2. gün spor salonunda yapılacaklar

Bu tarz bir yazı hazırladığınızda bu yazının zirvede olmama gibi bir şansı yok. Kullanıcı hergün uyguladığını gelir yazınızdan kontrol eder, yorum yazar sizinle konuşmaya çalışır, facebookta arkadaşlarına önerir vücut geliştirme için, forumlarda linkiniz paylaşılır ve bunlar sizi üst sıraya çıkartır. belki 1 ay içerisinde belki 3 ay içerisinde ama kesinlikle zirvede olursunuz.

Bu yazıyı tanıtım yazıları vs de beslediğinizde 1-2 yıl boyunca zirvede kalırsınız onun garantisini ben veriyorum.

Kısacası;
Olay site hızlı açılsın, başlıklar şöyle olsun, orası böyle olsun burası şöyle olsun diye SEO yapılır, kullanıcıya istediğini vermek ile de sıralamada yükselinir. Yıllardır böyle yaparım 1 kere başarısız olduğumu görmedim.