Uzun yıllardır seo paket satan seo ile ilgilenen bir çok seo firmasında çalışmış biri olarak sana tavsiyem. Seo ile ilgili yabancı siteleri takip etmen ki bir çok websitesi ve forum mevcut.
Paket üretenlerden satın almak yerine ilgini çeken şeyleri tek tek yaptırarak denemen çok daha verimli olucaktır hocam.
Yani demek istediğim ve birçok arkadaşımın dediği şey gibi. seo yapıcaksan kendin yapıcaksın. ve ilk başta gerçekten sitene önem vericeksin. Devir çok değişti. 3 sene öncesi gibi link al kafaya çık devri bitti.
Artık devir mobil devri. benim şahsi kanaatim oyun vs siteleri yapmaktan daha çok. mobil uygulamardan adsense den kazanmandır. şuan bir çok trick mevcut bu konuda 3000 liranı seoya harcamak yerine 50 tane android uygulamasını playstore a yükler admob dan para kazanırsın. İnan bana playstore da inanılmaz seo trcikleri var.
Gerçekten yeni bir mecra arıyorsan sana tavsiye edebileceğim. oyun vs siteleri yerine ( ha yapıyorsan html5 oyunlar koyarsın tablette bile oynatırsın. üstüne birde appstore o oyunları koyup sitenden de kendi uygulamalarını indirtebilirsen ki yazılımcı olduğun için bunu yapman senin için çocuk oyuncağı olacaktır. o zaman gerçekten sağlam birşeyler yapmış olursun. vs vs
Koca Kraloyun bile satıldı html5 e geçiyor bu kısımları araştırmanı tavsiye ederim.