Çok eskiden iyinet forumlarının iyinet forumları olduğu dönemlerde r10 için söylenen bir deyim vardı.

"Webmaster kıraathanesi"

Daha sonra malum iyinet bir çok saldırı aldı, sürekli kesintiler kapanmalar vs derken hemen hemen bütün kitle ve ticaret r10' a yoğunlaştı. Bir süre gerçekten çok iyi devam etti.

Ama sonrasında yeniden gerileme yaşamaya başladı.

Son 2 haftadır site satışı bölümündeki konuları inceliyorum. Elle tutulur bir konu ne yazık ki yok. Yatırım yapalım site alalım diyoruz hep spama boğulmuş siteler veyahut ilgilenilirse çıkacak siteler.

Diğer bölümlerde iş veriyorsunuz makale yazdırıyorsunuz, ilk ticarette eh şöyle böyle ilk olduğunuz için ilgi alaka on numara. Ama sürekli çalışmaya başlayınca aksamalar, hastalıklar, rahatsızlıklar veya makalelerde kalitesizlikler başlıyor.

Bir yazılım veyahut bir tasarım yaptırmak istiyorsunuz bu seferde ilgili arkadaşlar işi aldıktan sonra başından muhakkak bir rahatsızlık veya talihsizlik geçiyor iş uzadıkça uzuyor tabi haliyle sizin projedeki heyecanınız kayboluyor ve zarar üstüne zarar.

Bu konuda anlattığım olayların kimi benim başıma geldi, kimisini de forumda şikayet var bölümünü takip ederek gözlemledim.