mamudu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam yorumları tek tek okudum, arkadaşların merak ettiği konu, sayfa görüntülenmeniz 80lerde tıklanma sayfa görüntülenmeden 10-15 daha fazla.
Ancak siz diyorsunuz ki aylık 3.5 milyon hit var. İki veriden biri yanlış, bu yanlışlıkta bence adsensenin sayacından kaynaklanıyor.

Allah yolunuzu açık etsin hocam, inşallah daha fazlasını da kazanırsınız, konuyu ve gelişmeleri takipteyim
Dikkat edilmesi gereken nokta bu.Ya Adsense sapıtıyor ya 3.5 milyon gösteren sayaç.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 00:41:15 -->-> Daha önceki mesaj 00:37:43 --

lookout adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1 ay ödeme almış olman diğer ay alabileceğin anlamına gelmez. diğer ay ödeme almış olman da ondan sonraki ay ödeme alabileceğin anlamına gelmez.

şu an sen risk altındasın, telif hakkı sende olmayan içerikle sitenden kazanç elde ediyorsun. bu suçtur.

sitende reklamı çıkan reklamverenlerin hiç biri o reklamlardan dönüş alamayacak, çünkü önüne gelen reklama tıklamış. adwords panelinde senin sitende reklamın çıkmasını engelleyecekler, böylelikle senin siten googleın gözüne batacak ve incelemeye girecek. sonrası malum..

dizi, film, full program indirme izleme siteleri kendi başına zaten bir suç. bu sadece adsense ile geçerli değildir. senin burada elde ettiğin bir başarı yok malesef. ben sana gerçekçi konuşuyorum. banlanacaksın demiyorum, incelemeye gireceksin. bu da haliyle hesabın kapatılmasını getirecek

ben senin yerinde olsam legal bir sektörde devam ederdim...
Muhtemelen Adsense'in sayacında problem var.Eğer konu sahibi arkadaşın kendi 3.5 milyon hit gösteren sayacı doğruysa mevcut kazanç az bile.Bu arada her içeriğin,içerik üreticinin telif politikaları farklıdır.Belki arkadaşın yayınladığı dizi bu konuda serbest bir tutum izliyordur ve her alanda her platformda içeriği paylaşıma açmış olabilirler.