Konu
Satış
Usta İşi Koleksiyonluk Tesbihler
12-04-2015, 19:20:51
Corydoras
Herkese merhaba,
Uygun fiyatlı koleksiyonluk tamamen el emeği,atölye işi tesbihler satıyorum.Aşağıda görselleri ve fiyatlarını bulabilirsiniz.
1-)Sattığım ürünler içerisinde en değerlisi.Karamürselli Cem Kaya Usta'nın işçiliği lale motifli muhteşem bir tesbih.Malzemesi eski katalin bowling topudur.Hatasız bir tesbihtir osmanlı sistem kamçıya sahiptir.Ölçüleri 7x10 mm gibi.
Fiyatı:320 TL'dir.Kargo bana ait.
2-)Yine atölye işi parliament mavisi yansımalı ateş kehribarı tesbih.Ölçüleri 7x10 mm gibi.Hatasız osmanlı sistemli kamçıya sahip.
Fiyatı:110 TL.Kargo bana ait.
3-)Atölye işi limon sarısı ateş kehribarı tesbih.Ölçüleri 8x11 mm gibi.Hatasız işçilik osmanlı sistemli kamçıya sahip.
Fiyatı:110 TL.Kargo bana ait.
4-)Atölye işi turkuaz mavi yansımalı ateşi kehribar.Gümüş kamçıya sahiptir.2 adet yedek habbesi ile gönderilecektir.Ölçüleri 5x9 mm gibi.Günlük kullanılabilecek kibar bir tesbihtir.
Fiyatı:100 TL.Kargo bana ait.
5-)Yine el yapımı muhteşem bir kesme tesbih.Gümüş kamçıya sahiptir.2 adet yedek habbeyle gönderilecektir.Günlük kullanıma,koleksiyona uygundur.Malzemesi yeni sıkmadır.Ölçüleri 4x10 mm gibi.
Fiyatı:130 TL.Kargo bana ait.
Ürün görselleri tarafımca çekilmiştir.İstediğiniz tarz ve renkte uygun fiyatlı tesbih bulunur.
EFT,Havale masrafları alıcıya aittir.
İletişim;PM yolu ile.
Ödeme yöntemleri:Kuveytturk,İşbankası havale,EFT'dir.
Saygılarımla.