Merhaba ;

https://www.r10.net/wordpress-tema-am...lentileri.html

Linkdeki temayı satın alıp editlettiricem temayı daha almadım birkaçtane editciyim diye dolaşan çocuklar yüzünden satın alıcaktım eğer edit yapmayı bilmiyorsanız lütfen kimse oyalamasın özellikle çoluk çocuk.

Zamanında bir çok işte sıkıntı yaşadık bodoslama yaptırdık ben iyce konuşurm emin oldukdan sonra işi yaptırırm katlanamıycak olan gene yazmasın bişye ücret ödüyorsak iyce konuşup anlaşmam lağzım neyse.

Site download sitesi olacak

temada yapılcak değişiklikler şöle

mesela online film izleme sitelerinde film afişinin üstünde dikkat etmişseniz Türkçe dublaj orjinal dil gibi şeyler olur film afişinde yada film afişinin yanında açıklama kısmında öle bir bilgilendirme çıkmasını istiyorum yanlız çıkıcak bilgilendirme şöle 720p brrip 1080p gibi şeyler bağzılarında 3-5 tane farklı şekilde afiş çıkacak

üstte filmler / diziler / oyun vs. gibi seçenek oalcak oraya tıklayınca son eklenen ilgili kategori deki afişler çıkacak

yada öncelik konu sayfasındaki download kısmı yapılır birde ana sayfada üstte o film dizi vs seçince çıkan afişler ayarlanır

işinin ehli olan birileri yazsında karşılıllı konuşarak olan olmayan şeyler bir çözümleme yapılır

tekrar sölüyorum çocuk çocuk işi bilmeyen yazmasın lütfen boşa sinir bozmasın