abcgrup adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bende bunu merak ediyorum ama bir bilgiye ulaşamadım. Kalp ameliyatı olan kişilerde bir tuhaflık oluyor mu acaba. Elbette olacaktır örneğin sağlıklı bir kalp ile sağlıksız bir kalp arasında fark var. Araştırmak lazım bu tür şeyleri bilim çok hızlı ilerliyor klonlama, yapay organlar, yapay uzuvlar bakalım nereye doğru gideceğiz. Bunu kestirmek kolay değil ama bence makineleşme yolunda gidiyoruz. Örneğin benim kalbimden bir enerji çıkıyor ve bu enerji bütün vücuduma hızla yayılıyor hatta gözlemlenebilir bir enerjidir bu. Yapay bir kalbim olsaydı acaba yine bu enerjiyi kontrol edebilecek miydim. Bence edemezdim, bir enerji oluşmazdı. Yapay bir kalpte hücreler olmayacak sadece kan akışı sağlanacak yani bu enerjinin ortaya çıkması gerçekleşmez. Gelecekte savaşlarda makineler ile insanlar arasında değil tabiri caizse duygusuz makineleşmiş insanlarla buna karşı çıkanlar arasında olabilir.
Daha doğrusu salgı yada direk kan ile ilgili işlem yapan(süzen, hormon veren vb) organların nakillerinde huy değişimi gözleniyormuş, örneğin karaciğer, böbrek gibi.

Dolayısıyla kalp naklinde yada suni kalp takılması durumunda kişilik değişimi olmama ihtimali yüksek olabilir...