Meydan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kaldığım yer Mutki / Bitlis'in ilçesi 2000 nüfusu olan bir yer bırak spor salonunu oturacak kahve bile 3-4 tane var. Köyde falan demişsiniz ya resimlere bakın küçük bir ilçedir.
http://www.bitlishaber.com.tr/galeri...raflarla-mutki

En yakın spor salonu Tatvanda var 50-60 km vardır. Zaten akşam çıkıyorum işten yollar aşırı kötü 20 kmlik yolu 40-50 dakika sürüyor.

Bende diyorumki aletleri alayım kardeş evde videolarla vs tamamlamaya çalışacayım diyorum. Teşekkür ederim.
Anladım kardeşim İstanbul'a uzağım yazınca doğuda olduğunu düşünemedim, kusura bakma.

İlk başta o zaman gerçekten fazla para harcama önce bir kendini dene kardeşim. Netten decathlon satış yapıyormu bilmiyorum ama onlardan eskiden 100tl ye bir set almıştım. Toplamda 2 dumbell ve 20kg ağırlık. Bu şekilde birşey alıp ilk başta hafif kilolarla sonra artırarak devam edersin. Bunların yanında bir tane düz bar, bir tane Z bar ve sehpa aldınmı yeterlidir. Yukarda arkadaşlar zaten link vs. vermişler.

Bu aletleri aldıktan sonra forumda daha önce birkaç kişi program veriyordu veya ücretsiz sana program oluşturuyordu yardım alıp o şekilde başlarsın. Eğer kimse yazmassa bana özel mesaj at sana kendi programımı sana en azından uyacak şekilde gönderirim videolara bakarak yapmaya çalışırsın.