mesajımdaki "sürenin bittiği dakika"ya dikkat çekmek isterim.
24 saat sonra silmişseniz belki ok.
size önerim, belli bir süre kapalı tutup bekletmeniz, müşteriye telefonla ulaşmaya çalışmanız ve 3-4 gün sonra silmeniz. sonra bir deliye rastlarsınız, adam ofisinizi basar; ya siz onu, ya da o sizi..
geçmişte olduğu durumları gördük.
sunucu işi de bir nevi emanet gibidir. nasıl ayakkabıcıda, tamircide "şu süre sonra teslim alınmayan maldan mesul değiliz" deniyorsa..
15'inde biten sunucuyu herhangi bir dönüş gelmeyince 16'sında sildik. Zaten sorun şu müşteri bize ulaşsa 2-3 gün önceden dese böyle bir durum var ödeme yapamıyorum değil 2 gün 1 hafta da idare ederiz bu şekilde yardımcı olduğumuz müşterimiz çok var. Ama Gökhan Bey 30 gün boyunca hiçbir şekilde bize ulaşmıyor hizmetini kullanıyor, hizmet süresi bitince 31. gün siliniyor ondan sonra şikayetçi oluyor. Zaten fatura gerek sms gerek mail ile hatırlatılıyor, evine tahsilatçı mı gönderelim 10 lira için. Müşteri tenezzül etmiyorsa biz hiç tenezzül etmeyiz. Kendisi de demiş konu da burası mahkeme değil vs. diye aynı şeyi keşke konuyu açmadan önce düşünseydi. Ben durumun adil olduğu dünüşüyorum, sözleşmeye açıkça uyuldu, hizmet anlaşıldığı üzere 30 gün verildi. Aksini düşünen varsa buyursun suç duyurusunda bulunsun.