Kendi çapımda ufak tefek SEO yapıyorum fakat zorlu kelimelere geldiğimde tık yok. Ör : film izle,haberler vb kelimelerde sıralamaya zor giriyorum.
Şuana kadar 3 SEO ile çalıştım. Hepsinde de başarısız oldu siteler.
Sözleşme vb. yapıyoruz diyenler oldu. Parayı gönderdim. Çalışmalar başladı, sonrasında fatura adresime kargo bile gelmediği gibi SEO adına fatura kesemiyoruz vb. şeyler dediler

Sözleşme olayı da ayrı bir saçmalık gibi geliyor bana.
Yani yapacağımız SEO ücreti max 3000 TL, Bunun sözleşmesini yapsak ne olur yapmasak ne olur. Sonuçta 3000 TL için dava açmaya kalsanız daha fazla paranız gidecek.
Uzun lafın kısası şuan kendi çabalarımda yaptığım siteler günde toplam 5 bin hit görüyor toplamında Google Analitics'de. Fakat girilen içerik başına oran yapılınca içerik başı 1TL bile kazandırmıyor. İçeriklerde yazdığım yazılar min. 200 kelime.
Sizce ne yapmalıyım ? Yani bu şekilde sürekli eksideyim. Şuan 2500-3000 TL civarı sırf site işleri için kenara ayırdığım para var. Yazılım da yapıyorum zaten fakat sağlam bir sitem de olsun istiyorum bir yandan. Bu parayı nasıl kullanmalıyım sizce ? Yeni site açmayı veya hazır siteleri devam ettirmeyi düşünüyorum. Site almayı değil.
Şuan ilgilenmediğim 2 film sitem, 1 teknoloji blogum var. Hangi kategoriye yönelebilirim. Sıfırdan da açabilirim. Sorun değil ama kategori ve kelime bulamadım. Oyun sitesi açmayı düşünüyorum. Yazılımını da yazdım. Oyun database'im de var. içinde 3000+ oyun var. Tamamımın açıklamaları özgün(spin vb değil) ve oyun resimlerinde de sitenin logosunu tek tıkla ekleyebiliyorum. oyun swfleri de elimde mevcut. Ne yapmalıyım ? Komple satayım mı yoksa oyun sitesine uğraşırsam iyi yerlere gelir mi ?