Offf

)
Hocam,
Kaybedenlerdensin. Sana aklini kullan diyorum.
Yukardida koydugum ayetlerin herbiri tek basina Kurani kimin yazmadiginin ispatidir. Bosuna gokten indirildigi sanilan kitaplar demiyor Kuran icin, sen hala cebinde Kuran tasiyor palavralariyla ugras. Adam daha ne desin sana. Bide bilimi tanri getirdi diyor, yuhhh, ac wikipediayi bilim neymis bir oku. Resmen sana cevap yazarak zaman kaybetmisim, bundan sonra cevap yazmayacagim.
https://www.youtube.com/watch?v=Y9AtAyri1Wg
Senin palavra dediğin şeyi bizzat görenlerden duydum. Bilim demekle fizik yasalarını kastettim zaten örneklere değinerek ne demek istediğimi anlayabilirdin. Bilimin ne olduğunu senden yada wiki den öğrenecek değilim sen daha annenin karnındayken ben bilimsel kitaplar okuyordum. Sen önce bana Tanrıya neden inandığını söyle, daha önce sordum cevap vermedin işine geleni işine geldiği gibi cevaplıyorsun. Senin amacın zaten cevap yazmak değil bizi aydınlatmak, dünyadaki milyarlarca insan ahmak olmalı ki dinlere inanıyorlar ve Tanrı'ya, bir zeki olan senin gibi 3-5 kişi. Benim gözümde sen yoksun karşımda ki olsa olsa şeytanın sözcüsü olur. Dinleri peygamberleri yalanlamak sizin haddinize mi suç sizde değil ki sizi söz sahibi yapanlarda birde özgürlük yoktur diyorsunuz, siz bugünkü halinize şükür edin az kaldı merak etmeyin size verilen hakların hepsini alacağız. Cevap yazarsan namertsin.