Z9Real adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba arkadaşlar. GalaxyShell firmasından bir adet VDS aldım. İlk başta convert amaçlı aldığım sunucuda convert yapamadım. Sebebi ise Ultra Video Converter bu sunucuda videolara altyazı eklemiyor. Aynı programı başka sunucuda kullandığımda böyle bir problem yaşamadım.

Kendilerine sorunu belirttim. Benden TeamViewer istediler (ne alakaysa sunucunun bilgileri kendilerinde var) bende uğraşmadım boşverdim, Up&Down olarak kullanırım düşüncesiyle.

Daha sonra sürekli sunucuya bağlanamama problemi yaşadım. İlk belirttiğimde problem olmadığını sorun devam ediyorsa bilgi vermemi istediler. Kontrol ettim bağlanamadım, modeminizi vb. resetleyin dediler. Hepsini yaptım. Tekrar bağlanamadım ve TeamViewer bilgisi verdim. Bağlanmalarını bekledim ve sürekli sunucuya da bağlanmaya çalıştım. (Ortalama 10 -20 DK arası bekledim.) Ne hikmettense bilgisayarım sunucuya bağlandı 2dk sonra da arkadaş TeamViewer ile bağlandı.

En sonunda bende videoya alma kararı verdim. Dün bağlanamadığımda arkadaşlara ticket attım. (videoda yer almaktadır.) Aşağıdaki cevabı aldım.

Bağlanamadığım ve sorunla ilgili açtığım ticket videosu

https://vimeo.com/124611701

Sürekli bağlanamama problemi yaşıyorum. Süreleri değişiyor bazen 10-15dk bazen 20dk - 50dk arası.

Ayrıca bazen aldığım hatalar

Not: Firma yetkilileri tarafından asla uygunsuz bir üslupla karşılaşmadım. Ama yukarıda belirttiğim TeamViewer durumunda kendimi yalancı durumuna düşmüş gibi hissettiğim için (takdir edersiniz ki) buraya konu açmakda fayda gördüm.
@GalaxyShell

Öncelikle gerçekten bir şeyi herkezin huzurunda söylemek isterimki 2009 senesinden itibaren bu piyasanın içerisindeyiz ve İLK defa bir şikayet konumuz olmuş oldu. Bunun için size teşekkür ederiz bir ilki yaşattınız bize.

Ve gelelim ki konumuza , sizden TeamViewer bilgisi istediğimizde size daha detaylı yardımcı olabilmekti amacımız ve şifrenizi değiştirmiş iseniz bunu bizimle paylaşmak zorunda olmadığınızı düşündüğümüz için böyle bir destekte bulunduk.Ayrıca inanın sizin bilgisayarınıza girdikten sonra bağlanması bir tesadüf oldu , belkide bir boşluk yada bir kelime hatası idi belkide ama biz yinede yardım severliğimiz ile gelip yine yardımcı olmaya çalıştık.Proğramı kuramıyorum dediğinizde, kullanım ne kadarda kullanıcıya ait olsada biz yinede yardımcı olmaya çalıştık ve elimizden geldiğini yaptığımıza kanaat getiriyorum.Eğer yinede bu program konusunda ticketinizi ozamanda devam ettirseydiniz bu problemi çözmüş olurduk.

Ve şunuda söylemek isterimki atılan ticketlerde bunu bize belirtebilir ve bu problemi kendi aramızda düzeltebilirdik. Fakat siz konu açmayı gerek duymuşsunuz. Saygı duyuyorum.

Biz demiyoruzki herkez bir hizmeti beğenecektir.Gördüğüm kadarı ile siz teçhizatlı gelmişsiniz, bir ticketi bile video kaydı ile açıyorsanız bu bir yardım severliğin çürük meyveleridir.Bu bir maduriyet söz konusu değildir olamaz. Ve bunun için konunun klitlenmesi talebindeyim ve hatta silnmesinden yanayım.

GalaxyShell İnternet Teknolojileri

Muzaffer Güler