JoEN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Halen daha meseleyi uzatıyorsun. Kalkmış gazetelerden okuduğunuz diyip bana laf sokmaya çalışıyorsun da, birader kaç yıldır Amerikadasın? Kaç eyalette kaç yıl yaşadın? Bu kadar basit mi karşıdaki kişiye suçlama yapmak, ahkam kesmek? Sana haddini bildirecek kadar Amerika'yı biliyorum, en yakın akrabalarım var Green Card sahibi, kalkıp bunları mı anlatacağım yani şimdi sana?

Sözün özü, bilmeden yaftalama insanları, hele benden tamamen uzak dur. Seni engelli listeme ekliyorum, lütfen alıntılayıp beni bu yüzeysel tartışmaların içine sokma.
Joen,

Ben 2003'ten beri Amerikadayim. Cavronun yazdiklari dogru, bilip bilmeden insanlara yine yanlis bilgiler veriyorsun. Ha ben Cavro gibi Joen yanlis bilyor yazmadim, cunku adama sardin mi birakmiyon, olayi kisisellestirip, konuyu kapattirana, yada banlanana kadar kasiyorsun.

Cavronun dedikleri dogru. (Sadece 400-500 dolara gecinme olayi asiri cimrilikle olur, en asagi 800-1000 dolar aylik gider olur, eviniz kira ise.) Joenin dediklerinin buyuk kismi ya yanlis, yada eksik. Cavroya sarip durma, milleti baska konularda zehirledigin yetmiyor, birde buraya gelip yalan yanlis bilgilerle ortaligi karistiriyorsun, ayip ediyorsun.

Edit: Cavro uyardi, haftalik 400-500 yazdigini soyledi, ben aylik sanip yanlis anlamisim. Soyledigi para ile Amerikanin buyuk kisminda mis gibi yasarsiniz. Sadece cok buyuk ve gelismis yerlerde o parayla gecinemezsiniz, orlardaad zaten maaslar 1500-2000'in cok ustunde olur.