merhaba
domaininize özel ns oluşturup bu sorunu çözebilirsiniz bunu ilk mesajımdada belirttim.
örnek veriyorum.
2 adet ip niz varsayıyorum ve domain isminiz abc.com
ns1.abc.com ve ns2.abc.com diye 2 adet nameserver oluşturup a kaydı yapıp domaininiz o ns adresinize rahatça yönlendirebilirsiniz.sanal sunucu kiraladığınız yer size ns adresi sağlamak zorunda değil
Merhaba.
Tabiki biliyorum iki ip verilmiyor vpsde sorunda burda zaten bende ovh'nin dns'sine yönlendirmeyi düşündüm fakat sdns2.ovh.net diye verdikleri ikincil ns verilen tek ipye bağlı çalışıyor.Başka uzantılı domainlerde sorun olmuyor ama bunda sorunlu.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 18:08:38 -->-> Daha önceki mesaj 18:05:44 --
O dnsleri kullanma zorunluluğunuz yok, kendi domaininiz üzerinden domain panelden alt ns kaydı oluşturup, sunucu içerisindende gerekli dns A kayıtlarını tanımladıktan sonra tüm sitelerinizde bu ortak dns i kullanabilirsiniz.
Merhaba cevap için teşekkürler.Domain uzantısı .eu olduğu için ns1 ve ns2 ye farklı ipler atamak gerekiyor.Ovh vps'de tek ipden fazla vermiyor.Başka çözüm yolu var mı bildiğiniz.
Sağolun.