o refli link kime ait peki hocam merak ettim ?
Sistemimizde yer alan ve bana destek veren bir yakınımın ref linki, konuya hem refli hem refsiz link eklemem gerektiği için, onun linkini kullanmayı tercih ettik. Tercihe göre ilgilenenler refli veya refsiz bir şekilde sisteme katılabilirler.
Sitemizin amacı yazarlara kazandırmak, daha çok kazanabilmeleri için ise böyle bir piramit üyelik sistemi sayesinde sürekli bir kazanç döngüsü oluşturmak.
Çoğu insan belki ref üye kazancı için paylaştığımı zannedecek ama, sitemizde ref üyelik sistemini örneklendirmek için paylaştım. az önce de dediğim gibi isteğe göre kişiler üye olmak ister veya olmak istemezler, isterlerse de diledikleri linki kullanabilirler.
Böylesine güzel bir sistemde neden bu ref linki konusu ön plana çıkartılıyor anlamış değilim. Ben daha çok sistem nasıl kazandırıyor, kazandırıyor mu? yazarlar ne kadar kazanabilecek, sınırsız üyelik hakkı var mı? gibi sorular beklerdim.
Ama bilmiyorum kişilerin düşüncesi baltalama mı veya böylesine güzel bir sistemi kötülemek mi? güzel yorumlarınız için şimdiden teşekkürlerimi iletirim.
Saygılar.