Her bünyede farklı tepkiler veriyor sanırım bu yirmilik diş

2 aydır ucu kırıldığı için sağ üst yirmilik dişim ağrıyordu, antibiyotik kullanmaktansa gidip çektireyim dedim, sadece standartın üzerinde local anestezi yapıldı, yani bri enjektör yerine 2 enjektör iğne yaptı çekildiğini hissetmedim bile.
3 saat sigara, sıvı, yiyecek vs. yeme dedi, 1 saat sonra ilk sigaramı içtim 3 saat sonra çorbamı içtim, gazlı bezi 45 dakiak sonra çıkarıp atmıştım zaten

ve şu anda baktığımda damak çekilen yeri kapatmış bile o bölgeyle yemek yiyorum.
Her bünye aynı olmuyor demekki, doktorun verdiği ilaç dışında ilaç kullanmayın, herhangi bir diş hekimine gidip çekim sonrası dişe koydukları gazlı bezden isteyip bir süre bekletebilirsiniz, hatta gitmişken göstermenizi tavsiye ederim dişinizi, sızıntı şeklinde 1 gün kanaması, ağrı yapması normal diyor diş hekimleri, ama sizin anlattığınız bildiğiniz kan kaybı sınıfına giriyor, ihmal etmeyin yukarıda bir arkadaşın dediği gibi içeride kök kaldıysa damak üzerini kapattığında onu aldırmak için çok daha büyük sıkıntılara maruz kalabilirsiniz. Geçmiş olsun.