Evet arkadaşlar bu sene de klasik BODRUM Villa Katında lebi derya Gündoğan koyuna tatil imkanını sunuyorum.

Forum kirliliği olmasın diye aynı başlıktan devam ediyorum.

İki alternatif var:

1) 1 hafta tatil : 14'ü sabah 9da başlıyor-20 Ağustos öğlene kadar 6 gece 7 gündüz : 750 TL
2) 5 gün tatil : 20 ağustos öğlen 12de başlıyor-25 ağustos öğleye kadar 5 gece 6 gündüz : 600 TL

(Not. 25-26-27-28 Ağustos günleri de olabilir ama geçen yıl kendi sorunları ile ilgili olarak gidemeyen Nuri kardeşime bir jest yapmak istiyorum, eğer bu yılda kullanamaz ise, bu 4 gün 3 geceyi de 2. dönemi kiralamak isteyen arkadaşa vereceğim (150 lira fark ödeyip komple kalabilecek)

Sitenin yarı olimpik harika bir havuzu var. Otomobille giderseniz çok keyifli, ayrıca günde 5 kez Gündoğan'a ücretsiz gidiş dönüş site servisi var.

Balkonda mutluluktan sarhoş olacağınız bir tatil. Gece ayrı gündüz ayrı inanılmaz keyifli bir mekan. 4 kişi kalabilirsiniz, evde bir ebeveyn 2 kişilik yatak, iki de tek kişilik yatak olabilen divan var.

Daha önce R10'dan 3 kez kiraladım, giden arkadaşlar memnun kaldılar, bakalım bu yaz kime/kimlere nasip olacak?

İlgilenenler buraya yazabilir. teşekkürler.