Konuyu baştan sona okudum, abcgrup'un bonzai çekerek bu konuya cevap verdiğini düşünüyorum.Her mesajında uzun uzun şeyler yazmış ama hiçbiri akıl ve mantık çerçevesinde değil, çoğu hikaye kıssadan hisse tarzı şeyler. Ayrıca kendisi JoeN efendinin fakeyi yada arkadaşı olabilir, büyük ihtimal.
Bonzai gibi uyuşturucu maddelere şiddetle karşıyım arkadaşlarımı da uzak tutmaya çalışıyorum yeri geldiği zaman. Benim düşünme mantalitem bu şekildedir akla ve mantığa sığmadığını kabul etmiyorum. Anlamadığınız noktalar olabilir kabul ediyorum ama hiçbir noktayı anlamadığınızı söylemeniz okumadığınızı yada es geçtiğinizi gösterir. Kimseninde fakesi değilim, arkadaşım olsa zaten arkadaş listeme eklerdim. Kimseye de bir zararım olduğunu düşünmüyorum, umarım kimseyi kırmamışımdır.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 13:05:40 -->-> Daha önceki mesaj 12:52:31 --
@protos78;
Size göre Tanrı neden var olmalı? Bunu bazı noktalara delillere değinerek mi ileri sürüyorsunuz yoksa başka nedenleri de var mı örneğin inanç gibi. İnancın yeri az yada çok bulunuyor mu? Bize bahseder misiniz, kaynaklardan baksam da sizinkinden farklı olabilir. Tanrının olamayacağına dair şüpheleriniz yada belli bir ihtimal olasılıkları var mı?
Tanrı evreni nasıl yarattı, yoktan mı yarattı?
Viki den baktım ama sizin anlayışınız daha farklı sanırım, örneğin burada evreni Tanrının yarattığını işleyişi için yasaları koyduğunu ancak daha sonra müdahale de bulunmadığını yazmakta.