themeking adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Anladım hocam, yararlı bilgiler paylaşmışsınız teşekkürler.

Şu durumda yapabileceğim en iyi şey sanırım okul ve işi birlikte götürmem. Envato üzerinde hayata geçirmeyi düşündüğüm projeler var, oradan başlayıp tasarım konusunda kendimi kanıtlayabilirim sanırım.
Yaşadığım şehir nedeniyle iyi bir firmada işe girmem şuanda imkansız. Üniversite için başka şehire taşındığımda okul nedeniyle yine olamaz. Envato üzerinden iyi işler yapmam lazım sanırım, aksi halde amerika rüya olarak kalacak.
Son olarak para durumunun iyi olması etkili olur mu bu konuda ? sonuç olarak freelance çalışıyorum envato da kendimi kanıtlamış olduğumda zaten parasal yönden de yeterli olacağımı düşünüyorum.

Umarım yanlış düşünmüyorum bu konuda ?
Envato uzerinden bu isi buyutebilirsin, ama oncelikle iyi destek vermen lazim. Ingilizce sorununu bioran once coz. Ayrica WordPress, shopify gibi alanlara girsen daha iyi.

Yasadigim sehir dediginde baktim, Bursadasin. Bursa o kadar kotu degil. http://bgtd.org.tr/ 'ye git, oradaki insanlarla tanis, sana freelance is bulabilirler.

Ayrica bende Bursada dogup buyudum , ailemde su anda Bursada. Ozelden bana email, telefon vs gonder, ayrica agustos basi gibi ozel mesaj gonder, buyuk ihtimalle Turkiyede olacagim, Bursaya geldigimde goruselim. Shopify temalari falan yapabilrisen, ileride biseyler yapabiliriz.