Merhaba,
Tek sayfada yapılacak birkaç değişiklik için işini temiz yapan birine ihtiyacım var.
Temel birkaç değişiklik yapılmış AvArcade scripti kullanılan web sitesinin yalnızca oyun sayfasında birtakım değişiklikler yapılacak. Bunlar tasarımın ve işlevselliğin artırılması için yapılacak maksimum iki günde teslim edilmesi gereken ve ajax, php, jquery, mysql bilgisi
gerektiren, sıfırdan tasarım ya da kodlama
gerektirmeyen ancak 4 yeni özelliğin sisteme entegre edileceği değişiklikler. Entegrasyonu istenen özellikler halihazırda satın alınmış ya da kullanıma hazır scriptler (Yorum sistemi, Like Don't Like, jquery tabs gibi 4 yeni özelliki). Scriptleri ve gereken dosyaları ilgili kişiye ben ileteceğim.
Projenin diğer ayrıntıları ingilizce olarak freelancer.com da
şu adreste yazıyor. Şu an 30-120 dolar arasında yirmi küsur teklif var ancak yarısı projeyi okumadan atlayan hintliler ve bangladeşliler olduğundan zaman kaybından başka katkıları yok. Adam iki günde bitiririm diye teklif vermiş ancak sonra diyor ki; Bu iş iki günde bitmez. zamanım olsa kendim uğraşırım zaten. Frelancer.com daha önce girdiğiniz projenizi silerken bile para isteyecek kadar yüzsüz ve boktan bir yerken bir sürü uzakdoğulu sahtekar yüzünden daha beter bir yer olmuş.
Neyse, freelancer.com daki proje ayrıntıları ingilizce ama ingilizce sıkıntı olursa PM ile sorabilirsiniz. Skype vs kullanmıyorum. Eğer iki gün içinde yapabilecekseniz fiyat teklifiniz ile birlikte PM yollayabilirsiniz.
Entegre edilmesi gereken scriptleri ben hazır vereceğim. Scriptleri kendi admin panelleri db leri ile kalabilir. tek yapmanız gereken kurup sayfaya entegre etmek.
1-Yorum sistemi: ajax, kendi yönetim paneli olan bir script tam entegrasyon beklemiyorum. Mevcut üyelik sistemine entegrasyonuna gerek yok. Normal kurulup sayfaya include edilecek. her gelen misafir yorum yapabilecek. (scripti vereceğim)
2- thumbs up: sevdim sevmedim butonları: kendi db sisini ve panelini kullanmaya devam edebilir, üyelik vs entegrasyonu yok. yalnızca kurulum ve sayfaya include. (scripti vereceğim)
3- oyunu resize eden zoom in zoom out butonu. Bunun scripti yok ama image butonları pakette var.
4- Favorilere ekle: yine üyelikten bağımsız cookie, sesion tabanlı.. diğer oyun sitelerindeki oyun kutusu gibi.
5- oyun altı alana en son eklenen 9-10 oyun tek sıra halinde . db den id ye göre gösterilebilir.
6- oyun altı bilgilerin tab lere organize edilmesi. Jquery hazır script. Yukarıda istenenler tablere bölünecek. (scripti vereceğim)
Tabler,
6a - oyun bilgisi/resmi - db den
6b - oyun video su - db den
6c - yorum sistemi
6d - facebook yorum sistemi. scriptin kendi özelliği - tablerden birine girecek
6e - benzer oyunlar - db den, ismi benzesin yeter
6f - son oynananlar - cookie, session vs.
İş Teslim Süresi:
Maksimum 48 Saat
Ödeme: iş bitimi sonunda Paypal.
Benim vereceklerim,
- neyin nereye yapılacağına dair ekran görüntüleri
- Gerekli scriptler
- Değişmesi gereken site dosyaları
- db yapısı (boş dump)
istediklerim,
- Sorunsuz install edilmiş, belirtilenleri responsive jquery tablere konulmuş edilmiş üstte bahsettiğim scriptler.
- yorum, oylama sistemi için sql query ve admin girişleri için username/passwd bilgileri
- çalışan diğer fonksiyonlara dokunmamanız,
- ssl kullanan sayfalar olduğundan relative path kullanmanız.
çok ve biraz kalabalık yazdım ama çok karışık değil.. başlıkta yazdığım kadar kolay.
İyi akşamlar