Daha önce bir yerde okumuştum, aklımda kaldığım kadarıyla yazayım.
"İzlenecek yol: Bir üniversite bitirin, bir iş sahibi olun. Yani kısaca VASIFLI olun. Kanada, 22 - 35 yaş arası vasıf sahibi insanları çalışmak koşulu ile ülkesine kabul ediyor. 3 Yıl Kanada'da yaşadıktan sonra, ABD'ye geçiş yapabilirsiniz. Tebrikler, artık ABD vatandaşısınız."
Ne kadar doğru yanlış bilmem, aynen bunlar yazıyordu.
Zaten üniversite okuma amacım sadece yurt dışı içindi ancak böyle durum başıma gelince boşa uğraşıyorum gibi hissetmeye başladım. Para yönünden bir yol bulmaya çalışayım artık bir yandan da okulu götürmeye çalışayım her ne kadar içimde heves olmasa da mecburuz gibi.
Amerika dışında sanırsam başka ülkelere daha kolay gidebilirsin fakat her şekilde dil bilmen önemli.
Şuan bi araştırmaya girdim zaten vizesiz ülkeleri de en son karar olarak deneyebilirim.
Edirne'ye gitti de Yunanistan kaldı.
Kusura bakma kardeş bu işler o kadar basit mi her kafası esen gidebilseydi. Hakkında hayırlısı.
Düzensizlikten bahsettiğim için mi böyle salakça bi yorum yapma gereği duydun ? Gerçi her konuda bu tip yorumların var da eğer gerçekten merak ediyorsan açıklıyayım.
Edirne'ye gittim Yunanistan değil belki ama daha aklı başında bi ülke kaldı ve bu ülkelerde yaşamak çok basit gibi bir düşüncem de yok. Ancak belki kolay bir yolunu bilen vardır diye açtım konuyu.
Eğer soruna cevap olduysa konuya bir daha yorum atmamanı rica ediyorum.