bir js kodu ile sayfada 10 saniyeden daha az duranları fareyi geri butonuna götürdüğünde başka sayfaya yönlendirebilirsin bilooooooooooooooo
bu olay yabancı sitelerde çok başıma geldi sayfayı açıyorum bakıyorum alakasız içerik tam sekmeyi kapatacağım zaman pat diye bir modal pencere açılıp vırt zırt bişeyler anlatıyo. bazen tam tersi de oluyor aradığım içeriği bulduğum sayfada scroll sona doğru yaklaştığında da bazen böyle bir modal açılıyor. sonrasında duruma göre ya devam yada tamam olayı
"Devamını Oku"
En azından bir Klik kazandırır
Bir çok site bunu yapıyor şu anda bulamadım bir tane ama anlamayan olursa bir tane bulurum
Özellikle haber siteleri yapıyor, 300 kelime makaleyi 5 bölüp dolap beygiri gibi döndürüyor sitenin içinde.
haber siteleri demeyin deli oluyorum. dediğiniz gibi 300 kelimeyi 5 parçaya bölmüşler onu da sayfada resimlerin arasına gizlemişler arayıp da bulursan okursun. onu geçtim birde üstüne dakika başı otomatik sayfa yenilemeleri yokmu iyice küplere biniyorum.
video sayfalarında bari şu yenilemeyi iptal edin tam videonun yarısına geliyorsun pat sayfa yenileniyor ondan sonra Rasim Ozan gibi "haydaaaaaaaa"
bu arada aklıma geldi haber sitelerinin otomatik sayfa yenilemeleri google üzerinde sayfa ziyaret sürelerindeki ortalamayı nasıl etkiliyordur acaba? sonuçta sayfa yenilenmese ben belki o makaleyi 4 dk gibi bir sürede okuyacam ama elemanlar 1 dk lık periyotlarla sayfayı yenileyince bu süreyi otomatikman 1 dk'ya düşürmüş olmuyorlarmı? bir nevi kendi topuğuna sıkma olayı