Hz.Muhammed dinden doneni oldurmus mu ? Efendimiz(s.a.v) amcasini olduren Hz.Vahsi yi bile bagislarken,Hz.Hamza nin kalbini alan Hint i bile bagislar iken sen neyden bahsediyorsun.
Vahsi ve hint sonradan musluman olmustur. Musluman oldurmek islamdaki buyuk gunahlarin biridir. Ben sana islamdan cikan oldurulur, Hz Muhammedin hadisleri var bu konuda diyorum, sen bana iki tane muslumani niye oldurmedi diyorsun... Bunlarda musluman olduktan sonra vazgecselerdi, oldurulurlerdi. Boyle bir durum olmadigi icin oldurulmelerine gerek yok.
Hz Muhammed vahsi ve hint kafir iken onlari oldurme emri verebilirdi, ama musluman olduktan sonra zaten o emri veremez. Ha diyorsan Hz Muhammed cok merhametli, bencede haklisin, ama bunun murted oldurme ile alakasi yok.Bu konuda hadisler var arastir, bana inanmiyorsan asagiya cubbelinin videosunu koyuyorum, bak murted icin neler diyor.
Bak buda hadis: Mürtedin cezası, eğer tevbe etmezse öldürülmektir: "Dinini değiştireni öldürün" (Buhârî, Cihâd, 149).
Al bir tane daha hadis: Musluman bir kisinin kani ancak su uc seyden biri ile helal olur: zina eden evli sahis, baska birini olduren kisi, cemaatten ayrilip dinii terkeden kimse. Kaynak: Buhari ve Muslim subulus-selam 3, 231. el-ilmam 443.
Bir tane daha hadis: Kim dinini degistirse oldurunuz. Kaynak Hz. Ibni Abbas. neylul-evtar 7,190. Bu ibni Abbasin gorusu degil, hadis, nakleden sahis bu.
Hz. Muhammedin iki kisiyi dinden ciktiklari icin oldurme emri var.
Buda cubbeli, dinden cikanin cezasini eglenceli bir sekilde anlatiyor. Muslumanlarin kendi dinlerinden haberi yok, murtedin oldurulecegini bilmiyorlar.
https://www.youtube.com/watch?v=ZmAznGP3-Q0