VEGA adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hala anlamamakta direniyorsun aklınca varmak istediğin noktaları çok iyi biliyorum. Türkiye'de istediğin ortamda tartışabiliriz yüz yüze benim için hiç sorun değil hodri meydan. Ayetler hadisler neyi nasıl anlamak istediğinle alakalıdır. Paylaştığın o linkleri daha öncede söylediğim gibi 1 gram beynin varsa iyi oku ve objektif olarak anlamaya çalış. Paylaştığın linkler bile oldukça açıklayıcı hala gelmişşsin öldürülmem gerekiyor diyorsun. Gayet açıklayıcı bilgiler yazılmış o ayetle ilgili. Hadi eyvallah. Bundan sonrası için imzama bakabilirsin.
Hocam,

Islamda murted konusunda tartisma yoktur. Ayrica ayetler ve hadisleri istedigin gibi anlayamazsin, orda ne yaziyorsa odur. Bu 5 mi 6 mi oldu, devamli kaciyorsun, oldurebilir misin diye soruyorum.

Bak kacinciya kaciyorsun, Allahin emrini yerine getirmiyorsun. Sacmasapan murted oldurulmez diyorsun, sana hadislerle gosterdim, fetvalari verdim. Hz Muhammedin murted biri oldurme emrini verdigini soyledim, Dinin emrine uymuyorsun... Kurana gore ibliste senin gibi sasti, defalarca Allah onu uyardi, dinlemedi. Bak sanada 5-6 keredir, Allahin emriin uygulayabilecek misin diyorum, devamli kacamak cevaplar veriyorsun. Cok buyuk gunah isliyorsun, bu gunahina devam edersen kafirlerden olursun, farkinda misin?

Bak mesela her cevap vermeyisinde dinden oldugu kesin bilinen hukmu yerine getirmiyorsun, hatta az once boyle bisey yko falan dedin, kafadan gitti iman, oldun sende murted. Hayirli olsun. Biran once tevbe et, islama don.

Ben tekrar sorayim, beni murted oldugum icin oldurecek misin?