YokSun adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öncelikle kendinize bir logo yapmanızı veya yaptırmanızı öneririm

En kısa süre içerisinde yapılacaktır yorum için teşekkür ederim

İphone 6+ 64 gb Beyaz

www.dizi10.com

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 23:16:21 -->-> Daha önceki mesaj 23:13:54 --

alpera07 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İşiniz rast gelsin hostunuzu senelik olanlardanmı sectiniz bos site cok yavas ayrıca kendiniz video yuklemeyip baska yerden aldıgınız surece basarıya ulasmanız en azından kaliteye ulasmanız bir zor gibi gorunuyor. Domaini bende hatırlıyorum bir zaman dizin sitesi falandı sanırım yanlıs hatırlamıyorsam standart bir wp tema birde host exra bir ozelliği yok sitenin.

Merhabalar evet senelik olarak tercih ettim yavaşlık konusuna gelince sanırsam bakım olduğu zamana denk gelmiş olabilirsiniz önerileriniz için teşekkür ederim dikkate alacağım

İphone 6+ 64 gb Beyaz

www.dizi10.com

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 23:18:23 -->-> Daha önceki mesaj 23:16:21 --

piedpiper adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bu tasarımı hertarafta görmeye başladım bu aralar

Tasarım gözüme iyi gözüktü bilmiyorum belki bnm gibi düşünen çok vardır iyi akşamlar

İphone 6+ 64 gb Beyaz

www.dizi10.com

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 23:20:08 -->-> Daha önceki mesaj 23:18:23 --

humpyers adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öncelikle hayırlı olsun ama dizileri başka siteden alarak ilk mesajda tanıtım yazısı gibi yazdığınız yazıdakileri nasıl sağlayacaksınız?
İlk etapda böyle olmasını tercih ettik ama ilerleyen zamanlarda inşallah olucaktır düşüncelerinizi paylasdığınız için tesekkür ederim

İphone 6+ 64 gb Beyaz

www.dizi10.com

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 23:21:30 -->-> Daha önceki mesaj 23:20:08 --

Sitede fazla içeriğin olmamasını nedenlerinden biri daha yeni olması birden yüklenip spam olarak görülmesini istemiyoruz

İphone 6+ 64 gb Beyaz

www.dizi10.com