Biraz inceledim. Bu tarz diğer makale sitelerinden daha özellikli olmuş. Umarım emeğinin karşılığını fazlasıyla alırsın. Başarılar dilerim...
teşekkürler emre bey. güzel dilekleriniz için saolun.
makale sitelerinde kullanılan scriptler tek eldenmi çıkıyor anlamadım gitti ama diğerlerine göre bir kaç ek özellik gördüm başarılar dilerim...
kadir bey yorumunuz için teşekkürler, evet benzerlikler mevcut. ilham aldık diyelim

amacımız sahte üyelik olmadan, yazarların ve alıcıların güvenle alışveriş yapabilmelerine olanak sağlamak.
Ayrıca davetiye sistemi sayesinde, makale yazarı olmayan insanların bile yazı yazarak para kazanan tanıdıklarını kendilerine üye yaparak, onlardan komisyon kazanmalarına da olanak sağlamış olduk.
Sermayesiz PARA KAZANDIRAN bir sistem diyebiliriz

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 22:55:38 -->-> Daha önceki mesaj 22:54:28 --
Siteyi inceleme fırsatı bulamadım ama okuduğum kadarıyla kullanışlı bir arayüzü var. Hayırlısı diyelim bir kaç makale ekleriz
teşekkürler hocam, kullandıkça daha çok sevebilirsiniz. bu arada davetiye linkiniz ile yazar tanıdıklarınızı üye yapmayı unutmayın, bu sayede onlardan da komisyon kazanabilirsiniz.