Proscape adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
masaüstündeki fiyat performans oranı hiçbir üründe yok

istediğiniz parçayı , istediğiniz zaman değiştirebiliyorsunuz hemde alternatifi çok...

işlemci anakart biraz düşük tutup , ekran kartına yatırırsanız parayı 3-4 sene daha high ultra oynarsınız .

notebook ta performans alamıyorum ben..

çok kez sistem kurup , satmış biri olarak bütçenize göre bir sistem tavsiyesinde bulunabilirim..
Aslında olabilir. Yani arkadaşında dediği gibi boş yere çok fazla para vermek istemiyorum.

kadir58 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam Steam üzerinden orj alınan oyunlarda her zaman sisteme göre optimize olur crackli gibi olmayacağı için minimum yerine siz high da oynarsınız diye düşünüyorum tabi doku detayları low olarak ama iş görür illaki boş yere bir oyun için para harcamayın bence
Çok haklısınız normalde boş yere hayatta harcamam yapmam ama bu oyunu hariç tutuyorum ilk çıktığı günden beri konsolda gta 5 oynayarın videolarını izliyorum o yüzden içimde bi ukte var açıkcası konsolda beceremiyorum ben oyun oynamayı klavye ve mouse kesin olucak yoksa 1.500 tl ye ps4 ve gta 5 alınabiliyor. Ama pc çok farklı geliyor bana

Takvim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
konsolda oynayamadık bari bilgisayarda bir tadına varalım sonra hariciye atıp kasaya geçicem eğer toplayabilirsen sanada bunu öneririm
Olabilir yardımların için çok teşekkürler.