Merhabalar ,
Değişik ve tuhaf bir modül yazdırmak istiyorum. Forumda bu konular ile uğraşan 2 arkadaş var. Konuya etiketleyeceğim lakin yapabilecek farklı arkadaşlar mevcutsa onlarda yazarsa sevinirim.
Modül içeriği şu şekilde olmalı ; paypal tarzı tek kullanımlık kod. Her yeni destek istekleri için yeniden kod oluşturmak zorunda olmalılar. Standart kod olmamalı. Canlı destek ve telefon üzerinden destek isteyen müşterilerimiz oluyor. Ve işlemleri acil olan müşterilerimiz olsada tamamen güvenlikleri için ticket attırmak zorunda kalıyorum. Canlı destek , skype veya telefondanda yardımcı olmak adına tek kullanımlık kod şeklinde bir modül yaptırmayı düşündüm. Yalnız müşteri tek kullanımlık kodu oluşturduktan sonra admin panelinden araması yapılabilir ve arama sonunda müşteri detaylarınında bulunduğu ip loglarınında olmasını istediğim bir kaç ekstrası var. Eklentiyi yazacak olacak arkadaşların kesinlikle sorun çıkarmasını istemiyorum. Modülü yapabilecek arkadaşın fiyatıyla beraberinde detaylı bir bilgiyi özel mesaj veya konu altındanda yazarsa sevinirim.
@furkanturkyilma;
@Burti;