@karacoder;
Anlamadığım şu dostum. Kaç yaşındasın bilmiyorum diyelim ki 25. Ortalama bir ömrün yarısı kadar neredeyse. Bana geçen süreyi gösterebilir misin. Yok olup gitti değil mi. Sanki hiç var olmamış gibi. O kadar hızlı oldu ki farkına bile varmadın, hafızanda yer alan bilgiler olmasaydı geçmişinden bile haberin olmayacaktı, geçmişin ne olduğunu bilmeyecektin.
Ömrünün geri kalanı da öyle bir hızla geçecek ki yine sanki yaşamamışsın gibi. Yine ne kalacak hafızan. Yani diyorum ki vaktini neden boşa harcıyorsun git eğlen gez dolaş harap etme kendini buralarda. Amacın gayen nedir onu anlamadım. Yoksa cehennem çok mu tatlı oraya hazırlık mı yapıyorsun şirk koşarak. Bak bunu da kişisel algılama senin yazdıklarından ancak bunları çıkarttım. İlk sordukların neyse de son yazdıkların hiç makul değil, ne zaman peygamber geleceğini sana mı soracak Allah. Şöyle neden düşünmüyorsun peki; dinler uydurma demeye getiriyorsunuz peki neden sonradan başka bir din inmedi! (Uydurmada olsa). Kur'an da yazıldığı gibi son dinin zaten gelmiş olduğu için olmasın. Yoksa kota doldu mu, artık gerek duyulmuyor mu sanayi geliştiği için. Sen bırak doğmadan ölen çocukları da, (ruhu üfürülmemişse ölen bedendir) kendi derdine yan. Böyle kuzuyu şişe saplarsın sonra ateşte harıl harız çevirirsin cız cız diye ses gelir. Sonra da afiyetle yersin. Yani yanmak kötü bir şey değil senide bu yüzden kınamıyorum çünkü bu bir seçim, tecrübe kazanmak istiyorsun. Çiğ et yenmez mikroplu olur pis olur, bu yüzden ateşe sokarsın. Ama tavsiyem temizleneceksen bile fazla durma orada sonra uyarmadı deme çok sıcak. Hatta birkaç saniye dur sonra tövbe et çık. Sen en iyisi bize yazma dostum muhatap olma bizimle inan günahının artması beni sevindirmez belkide seni bu şekilde konuşmaya teşvik ederek bizde günaha giriyoruz.