Teşekkrler
rica ederim
iyide Mantık ne bu ip Oluşturucudaki ? Proxy felanmıdır Nedir Yani ne işe Yarar ne Faydası ne zararı var

aydınlatırmısınız
sahte ip demek 1 ile 10 arasındaki sayıların rastgele getirilmesine sahte ip deniyor ben 4 adet 4 adet rasgele sayıyı birleştirip ekrana yazdırmaktadır hocam mantığı çok basit
+1
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 14:52:22 -->-> Daha önceki mesaj 14:50:11 --
Bu haliyle hiç bi' amaca hizmet edeceğini sanmıyorum. Oluşturulan IP'lerin gerçek olduğu bile meçhul, çalışma ihtimali çalışmama ihtimaliyle aynı
Projelere entegre edilebilir o ayrı. Ama aklıma bunu entegre edecek proje örneği gelmedi o da ayrı
Teşekkürler, elinize sağlık.
sadece kütüphanenizde bulunsun diye paylaşılmış bir şey arkadaşlar. nasıl kullanacagınız size kalmış. proxy olarak kullanabilmeniz için ilgli ip nin de internete erişimi olmalıdır yani proxy olarak kullanamazsınız ama curl vs veri çekerken CURLOPT_HTTPHEADER da ip adresinizi sahte ip gönderebilirsiniz.
aynen teşekkür ederim acemiler için paylaşmıştım sadece kafalarında mantığını görmeleri için paylaştım
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 14:52:55 -->-> Daha önceki mesaj 14:52:22 --
Bu haliyle hiç bi' amaca hizmet edeceğini sanmıyorum. Oluşturulan IP'lerin gerçek olduğu bile meçhul, çalışma ihtimali çalışmama ihtimaliyle aynı
Projelere entegre edilebilir o ayrı. Ama aklıma bunu entegre edecek proje örneği gelmedi o da ayrı
Teşekkürler, elinize sağlık.
rand() fonksiyonuna örnekten öte gidemez.
Nokia 3310'dan gönderildi...
evet zaten tamamen acemiler iin can sıkıntısından yaptım koydum