Hocam,
Kendini kandiriyorsun, bak yukarida tecavuz yoktur falan dedin, sana Kurandan orneklerle buna yesil isik yakildigini, butune bakarak gosterdim. Yanlis taraftasin, umarim aklini kullanip kadinlara tecavuz edilmesine onay veren bir tanrinin olamayacagini farkedersin.
Kuran'dan örneklerle buna yeşil ışık yakılmadı. Kuran'ı bir ayetin mealine bakarak anlayabileceğinizi sanıyorsunuz ama yanılıyorsunuz. Hocalar olmadan anlayamazsın şeklinde yorumlamayın lütfen bu yazımı. Pek tabi ki insan kendisi de anlayabilir Kuran'ı. Bunun için de aklını kullanması, daha fazla bilgi edinmeye çalışması ve ön yargılarından kurtulması gerekir. Ayetlerin tamamı apaçık olsaydı, imtihanın ne önemi kalacaktı. Benim ilahım kadınlara tecavüze izin vermiyor. Kuran'ı defalarca okudum, bu anlamı çıkartmadım. Kendimi kandırmıyorum. Yanlış yolda yanlış inançta olduğuma dair en ufak bir kuşku dahi yok elhamdülillah. Umarım sen de bir gün hakkı batıldan ayırabilirsin. Allah umarım sana da hidayet verir. İçten ve samimi duygularımla senin için de dua edeceğim inşallah. Fikirlerine ve inançlarına saygı duyuyorum. Beni yanlış anlamazsan sevinirim. Ancak benim için en doğru yol budur ve Allah'ın izniyle bu doğrultuda yaşayıp, Allah'a döndürüleceğim. Allah erdem ve akıl sahibi hiçbir nefsi ziyana uğratmayacaktır. Allah hepimize hidayet etsin.