Savcı konusunda elbette üzgünüm. Başına silah dayanan bir insanın fotoğrafını paylaşmayı elbette etik bulmuyorum.
bak kendin ne güzel söylemişsin peki o zaman kötüleme yerine sen başbakansın yada cumhurbaşkanısın yada türkiyede internet senin elinde bu olay için ne yapılabilirdi canım kardeşim yani sen olsan ne yapabilirdin bunu çok merak ediyorum yada sizler ne yapabilirdiniz ?
Eğitim sistemini 12 senede ideolojik olarak başkaları ile ne kindar - ne de dindar nesil yetiştirme adı altında, çağdaş, düşünen, üreten bir nesil yetiştirmek için demokratik soran ve sorgulayan bireyler yetiştirmeye çalışırdım.
Olduğu kadar. Ayrıca sadece olan olaylar burada değil. Bir Kuzey Avrupa ülkesinde bu yaşananların 1/3 ü yaşansa 4 tane hükumet değişirdi.
Bizde seçilmiş insanlar yani sandıktan çıkan seçilmiş insanlar sanki Hak'kın onları seçtiklerini zannediyorlar. Yani sandıktan çıkan evliya zannediyor hatta daha fazlası.
Türkiye de kırmızı ışıkta geçen bir bakana bir polisin ceza kestiğini düşünebiliyor musun ? Ama Kuzey Avrupa ve bazı Avrupa ülkelerinde başbakanlara - devlet başkanlarına hız limitlerini aştıkları için ceza kesiliyor.
Tabi bizim toplum için ütopik şeyler bunlar. Hali ile bu tür yasakları da normal görüyoruz. Türkiye'de de bir parti il başkanının çocuğu polisleri karakolda sıraya dizip hesap sorma cüretini gösteremediği zaman, toplum bu olaya normal demeyi bırakıp ciddi tepki gösterdiği zaman ki taraflı tarafsız herkes için bahsediyorum, bu yasakların ne kadar saçma ve komik bir şey olduğunu anlayacaktır.
Vesselam, Peygamber A.s. çok güzel söylemiş, "Her halk layıki ile ile yönetilir" Bende "Yetmez ama Evet" diyorum yasaklar için. Çünkü bu toplum daha fazla yasak ve yoksulluğu hak ediyor.